Goda samarbeten mellan företag

Det allra bästa som finns i företagsbranschen är när olika företag samarbetar, för att utbyta tjänster med varandra och därmed göra sig själva starkare. Jag har ett sådant samarbete med gänget på Citybyrån. De är en byrå som sysslar med det mesta inom kommunikationsbranschen, men jag är en av de mest anlitade specialgrafikerna från dem. Det är något som jag verkligen uppskattar och att återkommande få deras förtroende gör mig stolt. Även om de ett par gånger försökt värva mig till deras gäng, så är jag nöjd där jag är idag, men vem vet vad som händer i framtiden.

Det är inte enbart så att Citybyrån fixar massa jobb till mig, även jag kan se till att fixa jobb till dem. Många gånger är det nämligen så att mina kunder vill ha mer än enbart grafiska lösningar, och eftersom att jag inte besitter expertkunskaperna inom andra områden så slussar jag dem vidare till Citybyrån, för de arbeten som jag inte kan lösa själv. Med andra ord så tjänar både jag och Citybyrån på den här lösningen, eftersom att det ger oss mer jobb och samtidigt så ökar det samarbetet mellan oss, vilket är en grundbult för att det ska bli så bra som möjligt.

Så skulle det vara så att ni har behov av grafiska lösningar till ert företag så finns jag här för att hjälpa, och har ni större, mer högtflygande, planer än så, så går det alldeles utmärkt att kontakta mig ändå. Då kommer ni att få riktigt bra hjälp av gänget på Citybyrån!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *