Om min blogg

Som grafiker är man hårt eftertrackad, speciellt om man har gjort sig ett namn. Det brukar kunna bli huggsexor om mig och mina tjänster, vilket har gjort att jag ofta har mycket att göra. Jag har dessutom inte landat i någon anställning, utan kör på helt själv eftersom jag gillar att vara min egen chef och styra en arbetsdag som jag behagar. Därför känns mitt liv som frilans alldeles utmärkt, och det är samtidigt roligt att kunna hoppa mellan kunder lite som jag vill.

Anledningen till att jag har startat den här bloggen beror på att jag vill nå ut på andra sätt än enbart genom det grafiska. Jag tror mig ha ganska bra förståelse och känsla för det svenska språket, så på många sätt blir den här bloggen ett bevis på vad jag kan göra i skriften. Det betyder i sin tur att jag kan erbjuda mina kunder mer, och förutom att designa grafiskt material till dem så kan jag också sätta ord på det. Jag kommer dessutom att berätta lite om Screen designtävling, som jag själv varit med och deltagit i. Välkommen hit!