Välkommen till bloggen

Nu har jag, personligen som den Tobias jag är, tagit steget ut i det digitala. Jag har värjt mig i många år från att vara framträdande som person på nätet, och hållit mig undan från sociala medier. Men jag har kommit att inse att om jag ska kunna utöka min egen verksamhet så kommer jag att vara i behov av att synas mer och synas bättre och samtidigt visa prov på att jag kan leverera mer än enbart grafiska lösningar. Det finns mycket kunskap som jag sitter på, som jag vill visa för mina kunder att jag kan och vågar.

Den här bloggen kommer därför att bli som en ventil för mig, dels där jag skriver om personliga saker som händer mig i både jobb och privatliv, men också fungera som en portfolio över saker som jag har gjort och saker som jag har ambitioner att göra. Det är med andra ord ett högt mål jag sätter, men för att jag ska kunna utvecklas i min yrkesroll så krävs det att jag siktar högt. Jag hoppas att ni tycker att det kommer att bli intressant att följa det som jag har att berätta om här. Jag vet att jag kommer tycka mycket om det, och göra det så bra som möjligt för allas vinning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *